Valborg

Alltså, det är valborg. Jag har inte riktigt tid att blogga, okej? Jag är upptagen med att dricka alkohol (ursäkta alla som tycker att sånt är dååååligt). Skitsamma, grejjen är att jag är för full för att skriva här egentligen. Skitkul dag ia alla fall. Nu ska jag fortsätta mitt konstanta alkoholintag. Hej på er. Fred uuuuuuuut.



Min kära vän Jenny. Och min älskling Dennis. Dom tycker att jag suger på att uppdatera min blogg. Dom tvingade mig till att skriva det här inlägget. Så att ni vet.



Vi är så fiiina vi. Jätteglada inför kameran. Tagggade till tusen.

Run bitch, run!

Idag har jag och min karl varit jävligt duktiga. Vi gav oss ut på vårens första joggingtur, riktigt skönt! Får se om vi hittar en bättre runda bara, den vi sprang idag är inte så jätterolig... Skönt att komma igång i alla fall, jävligt trött på att vara lat och småfet haha. Rör på fläsket ba'!



Titta vad söta mina skor är! Rosa! :)

Kurslitteratur, check!

Nu har jag varit på biblioteket och lånat ett par böcker. 12 st för att vara exakt. Det är inte okej. Särskilt inte när man inte har nåt att bära dom i. Tänk er mig flåsandes backe upp och backe ner släpandes på 12 böcker i famnen. Jag har fortfarande mjölksyra i ena armen. NOT OK.

Men det är hyffsat nice att ha all kurslitteratur nu iaf. Slipper man tänka på det sen.



Fatta hur mycket bara den där jävla Harry Potter boken vägde?! Seriöst!

Vårstädning?

Ni kanske tycker att jag borde städa min balkong? Och ni kanske tycker att jag borde köpa nya utemöbler också?
JA MEN TYCK DET DÅ! FÖR DET TYCKER INTE JAG! Inte alls faktiskt...jag tycker det ser jättefint ut, så det så. Det är meningen att det ska se ut sådär, det är det hetaste inom inredningsvärlden just nu.

Bara så att ni vet.


Vill ha sommar!

Så jävla sjukt mätt, sitter som en död val i soffan. Inte okej någonstans. Riktigt fint väder i Uppsala idag, så varmt! Självklart regnade det när man kom till Märsta igen, ingen överraskning direkt...

Läste nyss att det skulle bli molningt på valborg, vaffan? Det måste ju va sol och varmt ju, funkar inte annars. Men som vanligt lär väl väderprognosen ändras 52 gånger innan dess.



Bra låt. Inte värsta sommarlåten men skitsamma.

Ge mig sommar!

Stress!

God morgon på er, blå himmel ute så, tjaa, jävligt god morgon faktiskt. Ska dra till skolan alldeles strax, lite småstressad. Glömde att låna Robinson Crusoe igår, så har stressläst en sammanfattning nu på morgonen. Kom på att jag måste åka tidigare till skolan också, så jag hinner köpa det där textkompendiet (eller vad det nu heter) som vi ska ha läst tills idag också. Jag är så jävla orutinerad. Usch.
Köpte för övrigt ett par nya träningsbyxor igår, vanliga svarta adidas. Köpte tajta, korta den här gången, grymt trött på stora pösiga. Köpte två linnen också, vanliga, långa. Tråk.



Nej nu måset jag springa, see ya!

Ölmys

Nej, nej, nej, det blev ingen kaffe. Det blev ÖL! Årets första öl på uteservering, mysigt värre! Hamnade nere på Salt, lite blåsigt men annars så. Blev (lyckligt nog) full på två öl, billigt värre! Varken jag eller Kim hade ätit något så, tjaa...Alltid lika roligt att träffa Kim också ... och alltid lika roligt att skvallra lite =)







SCHKÅÅÅÅÅÅÅÅÅL PÅ ER GOTT FOLK!

Farväl!

Nu drar jag till Uppsala. Kim kommer och hämtar mig när hon jobbat klart, sen blir det en snabbis till skolan och lite sjysst Kim och Nenne häng så att säga. Får se vad vi hittar på, lite kaffe i solen kanske?



So long, soliders!

Godmorgon!

Kan inte vara annat än glad när man vaknar och det är sånt här väder. Riktigt grymt. Ingen skola idag, börjar ny kurs imorgon, barns och ungdomars läsning haha. Ska typ läsa Pippi, Mio min mio och Twilight-böckerna såg jag. Ska tydligen läsa valfri utgåva av Robinson Crusoe till imorgon, så man lär ju låna barnversionen. Typ läst klart på 15 minuter då. Sweet.

Måste in till engelska parken idag och fixa ett textkompendium. Fika/shopping/glassa i solen någon? Pretty plis?



Så här miserabel kan jag se ut en vanlig morgon.




Och så här kan jag se ut en morgon då jag är supernöjd med min kommande kurs. Barnböcker is the shit.






Sjukt bedrövligt

Alltså, det här är ju BEDRÖVLIGT! Jag som skulle bli värsta bloggaren och nu har jag inte bloggat sen i torsdags. Fan vad illa! Skämmes, SKÄMMES SÄGER JAG! Men seriöst, jag har haft sjukt mycket att göra. Har i princip bara varit hemma och vänt. Var i skolan hela jävla dagen i fredags, sjukt ovant. Sjukt tråkigt. Direkt när jag kom hem var det bara att duscha och byta om, en grym överraskningsfest för Thomas väntade. Sjukt roligt. Sjukt mycket vin. Sjukt för lite sömn. Sjukt jobbigt att gå upp och jobba på lördagen kl.05.00. Han nog bara sova ca 2,5 timmar. Det va fan en av dom längsta jobbdagarna jag någonsin haft. Sen var det bara hem, duscha och bya om igen och åka och fira Dennis mamma. Jävligt god smörgåstårta ska ni veta. Med fetaost. Mmm. Fetaaaaaa. Åkte hem och sov, upp och jobba idag kl.06.00. Fyy faaaan. Äntligen hemma och får göra ingenting. Så skönt.

Fetaost...Veckans lover.



Seriöst. Det här är typ den enda bilden vi har från Thomas fest. Har ni någonsin sett en sämre bild? Det har inte jag. Fotografen måste ha varit full. Jävligt full. Ser ni min näsa förresten? Och min haka? Helt jävla underbart.
Sjukt bedrövligt.

Hej på er.

Bra skit






Titta! Fan va duktig jag är! Jag lyckades lägga upp en youtubevideo! Eller tjaaa, det var min karl som fixa det egentligen, men det ignorerar vi tycker jag. Lyssna och njut så att säga, fin gammal goding detta vett' ni.

Såå, från mig...till dig. (Eller nja, från Pantera till er. Via youtube. Och annat skit). Fred.Uuuuut.

Bestämt

Ja, kära följeslagare. Nu är det bestämt. Härmed är bloggen ÅTERUPPLIVAD! Woho. Det är nästan så att jag måste tillägna mig en låt. Eller er? Bara för att jag kom fram till detta fantastiska beslut alltså. Vet dock inte hur man lägger upp en låt? Får återkomma på den punkten lite senare. Fred ut.


Blogga?

Borde jag börja blogga igen? Rent tidsfördrivsmässigt? Typ istället för att plugga som jag borde? Jag gillar att skjuta upp pluggandet. Det är skittråkigt att bedömma uppsatser och skriva ämnesdidaktiska reflektioner. Just so you know. För om jag börjar blogga igen så har jag ju en anledning att skjuta upp pluggandet lite, liiiite till. Typ: "Asså, sluta tjata om att jag ska plugga, Dennis. Jag SKAAAA plugga, snart... Jag måste bara skriva ett blogginlägg, jag har bara skrivit femton stycken idag, så I BETTER HURRY! Tänk om alla mina (max 2) läsare överger min blogg pga för få inlägg?! SERIÖST, det här är inte att leka med!!!

Hmm. Återstår att se hur jag gör. Hej på er.