Tatuering för i helvete

Varit i Uppsala idag med Kimsan. Typ 20 grader varmt och soligt. Det var meningen att vi bara skulle hänga och käka glass i solen, men va fan, det blev en shoppingtur istället. Bad. Very bad. Får alltid lite smått ångest över alla grejjer jag köpt, ett tecken på beroende kanske? Hmm...
Hur som helst, det blev en as snygg 50-tals inspirerad kjol, nåt linne o en "t-shirt-klänning" o sånt. Nice.

Kan hända att jag gick och bokade en tid hos en tatuerare också. Jajamänsan, den 4 juni är det dags =) Bara 5 veckor kvar, det kommer gå skitsnabbt. Fucking jävla great!


Good Day Killer...

Riktigt skön dag. Gick hem från jobbet vid ett. Soligt som fan, klarblå himmel. Endast ett problem. Solglajjorna är på vift. Fetingvift. Spårlöst borta. Mina favoriter. Fuck that shit. Det förstör hela dan.

 En vecka semester om 5 veckor. Heaven.  Har dock inget att göra. Alla andra jobbar. Kommer klättra på väggarna. Kan ingen sympati-sjukskriva sig i en vecka? Snälla?

Lyssna på Cold Sweat med Thin Lizzy för bövelen.


Jag har funnit mitt kall, you motherfuckers

Ja, det är sant. Seriöst. Jag ska åka till Afrika, bli med i Läkare utan gränser, sälja allt jag har och ägna mitt liv åt att gräva vattenbrunnar och förhindra spridningen av aids. Shit, I'm good. Nej, för fan, om det ändå vore så väl.
Nu är det ju så att jag bara ska bli flygvärdinna, vilket inte alls är lika ärofyllt som det förstnämda. Tänk att vara i fem olika städer på en vecka, verkligen få se världen. Det är dock inte bara därför jag vill bli det, men det är fan en bra anledning. Det mesta med just det yrket lockar mig faktiskt (bortsett från alla fyllesvin på charter och eventuella flygkrascher)...Och hur jävla het skulle inte jag vara i flygvärdinnedräkt och klackar?!

Fan Frida, fuck off, take off, nu drar vi


Happy f*cking birthday to me!

Jaha, då var man ett år äldre. Nu kan jag äntligen åka till USA och supa mig full på krogen. Som jag har längtat.