Ooh lord, have mercy...

Jobbat hela dagen, kom hem vid halv sju eller nåt. Trött som få. Köpte en CD skiva efter jobbet, blev så sugen när jag gick förbi...Det blev Duffy's Rockferry.  Jätte bra skiva, hennes röst är grym! Bra köp måste jag säga. Älskar att köpa CD skivor, det är så mkt roligare än att bara ladda ner. Det ska vara äkta vara, haha. Det är nice att ha en riktigt fet skivsamling. Skulle dock vara kul o ha ett gäng sjyssta LP skivor också, vilket jag tyvärr inte har kommit mig för att köpa än. Får bli nån gång när man har lite mer cash.
Jenny och Dominic förlovade sig igår. Så romantiskt. Så roligt. Grattis till er! =)

image7

Observera att det bara är 1 vecka kvar tills jag ska tatuera mig. Så jävla roligt!

Sunday, sunday...

Var och handlade på Sivletto på Malmgårdsvägen i fredags. Garanterat favvobutiken för tillfället. Alla som inte varit där borde åka dit, kolla in www.sivletto.com. Nog med reklam. Jävligt nice i alla fall.

Var o hälsade på farfar på Värmdö idag. La i båten och kasta ut lite nät. Soligt som fan. Svängde förbi farmor i Nacka också. Hon visste inte ens vilka brorsan o jag var, hon var tvungen att fråga pappa. Och det beror inte på alzheimers.

Drog några kalla bärs på rockpuben Kellys med brorsan efteråt. Avslutade med en kvällspromenad genom södermalm. En ganska lyckad söndag med andra ord. Fan, nu är det dags att slagga.

image3image4image5