ICA Maxi helvetet

GAAHHHHHH......Första dagen på jobbet idag efter semestern på en vecka..Galet trist. Drömde till och med om jobbet imorse, att jag kom dit och allt var helt fuckat. Inget bröd levererades, det fanns inget att baka. Ugn-jäveln hade dom dessutom tagit bort och ersatt med en vanlig spis med ugn. Ahhhh, jag höll på att ta livet av mig. Det är fan deprimerande att man till och med drömmer om jobbet. Satt dessutom och gjorde beställningar på semestern. Ringde och kollade hur det gick med min avdelning. Arbetsnarkoman, någon?

Pissig jävla skitlön är det också.


Fucking tatoooo


Igår blev tatueringen äntligen gjord. Fy faaan va roligt det var =)



                     


Rabarberpaj

Så jävla skönt att vara ledig. Jättefint väder. Är hemma hos mamma och lever gratis i en vecka. Inte helt fel. Är dock lite rastlös så här ute på landet. Jag får väll städa eller nåt. Ut och springa eller baka lite rabarberpaj. Fy faan va gott. Det ska jag lätt göra. Heavenly. Vågar inte vara ute i solen för mkt, är rädd att bränna mig på axeln där jag ska tatuera mig imorron =) Shit. Nu ska jag ut och plocka rabarber.

Rodderiet och ölpool i värran

Åkte till Uppsala igår, förfest hemma hos Hingan. Jag, Frida och Lelle + alla bandets flickvänner. Trevlig. Sen åkte vi till Uppsala vårfest och kollade när Rodderiet spelade, spårade ur totalt. Kvällen avrundades med en 50 cl Mariestads som läckt ut i hela min väska (och då menar jag hela), tre uppstoppade poliser som inte hade nåt bättre för sig och lite bråk med en pissvakt och idioter på Max. Allt som allt så var det alltså en skitrolig kväll.

Varit och solat med Jenny och Dompa på Särstabadet i Knivsta idag. Picknickade lite och hade det allmänt varmt. 


                                      


Imorron är det inventering 05.00. Pissiga jävla skit. Men sen har jag semester i en vecka. Ska steka som fan.