Rock und ein bier bitte!

JAHA, vad trevligt. Fick semester de veckorna som jag ville ha. Fucking great. Det verkar inte bli någon Rock am Ring i sommar, snarare Sweden Rock istället. Men det går fan bra det med. Bara det finns öl och hårdrock så är jag nöjd. Vet inte vem/vilka som ska med, men jag får väll åka själv i värsta fall.

Jag har så lessnat på Märsta. Finns ju i stort sett bara idioter här. Med några undantag såklart. Men det är fan inte många. Skulle vara perfekt att bo i Uppsala, men det är inte direkt lätt att hitta en lägenhet där. Börjar fundera på att börja plugga snart. Och ta ett fett lån. Nice.

Det skulle sitta fint med en iskall öl eller fem.

Fight fire with fire

Pissiga jävla skit. Seriöst, PISSIGA JÄVLA SKIT!

Fuck Märsta, fuck jobbet, fuck byråkrati, fuck alla känslor, fuck it all. Fuck off.

Haha

Fan vad man blir glad av låten Come Around med Collie Buddz!


Sultans of... the dark end of the street

Har precis kommit hem från Jenny och Dompa. Vi började kolla på säsong 3 av Grey's Anatomy, vilket var alldeles fucking underbart! Lägg dessutom till en Ben & Jerry's och kvällen är fullbordad (well, nästan i alla fall...).
Förutom det är det en dag när man bara vill fade to grey. Lyssnat på Percy Sledge - The dark end of the street hela dagen. Jag menar, det säger väll allt?! So depressing, maddafakkas. So depressing. Jag borde nog lyssna på typ Dire Straits - Walk of Life eller Sultans of Swing. Då är det fan svårt att inte vara glad.

Är ledig imorgon för övrigt. En sån där tisdagsledighet igen. Funderar på att dra in till Sthlm och fika med brorsan. Om han bjuder vill säga.Vi får se. Jenny färgade mitt hår igår by the way. Det blev mörkbrunt, nästan åt det svarta hållet. Helt okej. Känns som att jag försöker göra en makeover, starta lite på nytt, bli av med allt gammalt skit. Förändra sig lite. Har inte gått så jättebra hitills tror jag. Skitsamma.

Bloody lördagsångest, dude

Jaha, Perelli vidare. What a chock. Not. Svullat med Sara hela kvällen. Känner mig som en upplåst ballong. Poff.
Ledig hela helgen, så jävla skönt. Är ruskigt jävla sugen på att gå ut, men som vanligt har man inga cash den här tiden i månaden. Var fan tar alla pengar vägen?!
Saknar Bullit. Saknar Uppsala. Saknar en viss person. Dåligt Angelica, DÅLIGT. Men alla får väll sina svaga stunder I guess. Hell. Men det är glömt om en timme.

Är Björn Gustafson en överskattad jävel? Knappast. He's my new guide in life. Amen to that sistah!

Return of Fucking Pressure Job

Pissig dag som vanligt. Stressat som en galning, suttit i meningslöst telefonmöte, bakat 5 miljoner baguetter...Jag älskar mitt jobb. Not. Varför är jag inte född rik? Jag känner att det verkligen skulle vara min grej. Bara glida.
Dagen kan enkelt sammanfattas i några låtar jag för tillfället inte kan sluta lyssna på:
Paranoid - Black Sabbath
Can I Play With Madness - Iron Maiden
Pressure Drop - Toots and The Maytals
Down in Black - Mustasch

Kan även lägga till Return of Django - The Upsetters. Inte för att den har något med min dag att göra, den är helt enkelt bara jävligt bra.


Vart är alla idiotiska män när man väl behöver dom?

FUZZ, Bullit och två öl för mycket

Precis kommit hem från Sthlm. Ännu en härlig vistelse på ett sunkit tåg. Lovely.
Åt middag med pappa. Trevligt. 
Botaniserade bland alla dessa underbara tidningar på Pressbyrån medans jag väntade på tåget. Det finns så jävla många tidningar där (presstop på centralen för övrigt), det till och med luktar tidning.
Skulle ha velat köpa ungefär hälften av dom, men tog mitt förnuft till fånga och nöjde mig med två. De lyckliga vinnarna som fick följa med mig hem var FUZZ och Classic Rock. Förstnämda innehöll en briljant intervju med Kirk Hammet. Ser fram emot Metallicas kommande album, ska bli väldigt intressant.


Var för övrigt ute med Frida igår. Började på Katalin, slutade på Bullit. Kände oss lite malplacerade på Katalin, i princip bara 40+. Bullit var lika roligt som alltid. Bra musik, bra folk, bra dricka. Skål.

Antal gånger nn misstog drinkpinnen för ett sugrör: 1
Antal gånger nn misstog dörrkarmen för nyckelhål: 1

Fucking lugg!

Seriöst, Lelle klippte lugg på mig igår. Helt  sjukt. 20 cm hår var borta på några sekunder.
Frida skrattade så att hon grät. Själv var jag livrädd.


Det blev faktiskt ganska snyggt, men nej Lelle, så jävla jämnt blev det inte.

St Eriksplan once again

Gjorde storstan med brorsan igår. Åkte pendeln in till Karlberg för att mötas upp. Pendeln? Förmodligen det mest långsamma och tråkigaste färdmedlet ever. Pissiga jävla vagnar och alltid överfulla.
Käkade på restaurang två, förmodligen den godaste ceasarsallad jag nånsin ätit. Rekomendera!
Promenad i Vasaparken följde, men frös som få och skulle som vanligt upp och jobba 7 så det var bra att dra sig mot tåget igen.
Köpte Situation Sthlm för första gången, ärligt bra läsning.



Pannkakor med sylt och grädde, kan det bli så mkt bättre?

Idioti, mina vänner, idioti...

Vad är det för mening med att vara ledig på en tisdag?!  Alla andra jobbar ju, så vad fan ska jag göra?

Städa?

Kill em' all

Jaha, så nu har man hittat hit också. Jag och några tusen till.
 Ännu en hyfsat meningslös blogg. Jag menar, alla kan ju inte vara Ebba von Sydow.
Har alltid undrat över vad fan man ska skriva i en blogg, men det kommer väll så småningom. Om vi säger såhär, vi skippar min livs historia i alla fall.

Stressig dag på jobbet som vanligt. Tiden går för snabbt (jag vet, det är sorgligt att säga så när man snackar om jobbet). Känns som att man gör 3 personers arbete ungefär. Kaos.

För tillfället är mitt liv all fucked up. Som vanligt då skulle man kunna säga.
Lyssnat på musik hela dan. Har för tillfället kommit tillbaka in i min kill em' all period.
Kan omöjligt få nog av jump in the fire och the four horsemen.
Läste för övrigt att det är riktigt bra artister som ska spela på Rock am Ring i sommar, vore heaven att vara där.
Metallica, Motörhead, In Flames, The Hellacopters, Nightwish, Dimmu Borgir, Babyshambles...



Har fått smått ångest över rökningen. Rökare dör i förtid. Rökning dödar. Ciggpaketet spottar en i ansiktet varje gång man ser det. Den där texten får en att tänka ibland.
Äh, hell. Dö ska vi alla, på ett eller annat sätt. Nu ska jag ut och röka. Just kill em' all.